Gjithçka rreth aplikacionit HAE TrackR

A keni menduar se si ta merrni nën kontroll HAE-në tuaj? HAE TrackR është këtu për të ndihmuar!

Zhvilluar nga pacientë të tjerë të HAE në HAEi, HAE TrackR është një ditar elektronik i lehtë për t'u përdorur, i krijuar për të regjistruar trajtimet tuaja HAE (parandaluese dhe sipas kërkesës), sulmet e HAE dhe ndikimin që HAE ka në jetën tuaj dhe në jetën e të dashurve tuaj.

HAE TrackR është një aplikacion i sigurt, neutral ndaj produktit dhe kompanisë, ku të gjitha të dhënat e mbledhura janë pronë e vetme e përdoruesit. Vetëm ju mund t'i ndani të dhënat, nëse dëshironi, me mjekun tuaj.

HAE TrackR ju lejon të shkarkoni një raport gjithëpërfshirës të trajtimeve tuaja (parandaluese dhe sipas kërkesës) dhe sulmeve – këtë raport mund ta përdorni si një mjet për ju dhe mjekun tuaj për të menaxhuar HAE-në tuaj.

Miratuar nga rrjeti ACARE (Qendra e Referencës dhe Ekselencës së Angioedemës), HAE TrackR do ta bëjë më të lehtë menaxhimin e HAE tuaj.

HAE TrackR mbron rreptësisht të dhënat dhe privatësinë tuaj dhe është plotësisht në përputhje me BE-GDPR.
HAE TrackR mund të aksesohet nga çdo pajisje (smartphone, tabletë ose kompjuter) kudo në botë.

Shkarkoni aplikacionin

Ose skanoni me smartphone tuaj dhe filloni:

Karakteristikat që kanë rëndësi

Ajo që ka të veçantë HAE TrackR?

Zhvilluar nga HAEi

HAE TrackR është projektuar dhe zhvilluar nga pacientë të tjerë të HAE në HAE International.

Shumë në komunitetin global të HAE e kanë inkurajuar HAEi të zhvillojë një aplikacion për të gjurmuar trajtimet e tyre (parandaluese dhe sipas kërkesës), sulmet dhe mirëqenien e përgjithshme.

Rezultati është HAE TrackR – zhvilluar nga pacientët për pacientët.

Ditar i lehtë për t'u përdorur

HAE TrackR është një ditar elektronik i lehtë për t'u përdorur për njerëzit me HAE për të gjurmuar HAE-në e tyre.

HAE TrackR është një ditar elektronik i lehtë për t'u përdorur që ju mundëson të futni, ruani dhe ndani të dhëna shumë të rëndësishme për HAE-në tuaj me mjekun tuaj.

Miratuar nga ACARE

HAE TrackR është miratuar nga rrjeti ACARE (Qendrat e Referencës dhe Ekselencës për Angioedema).

HAE TrackR është miratuar nga ACARE dhe i lejon përdoruesit të shkarkojnë një raport gjithëpërfshirës të sulmeve dhe trajtimeve të tyre. Pacientët dhe mjekët mund ta përdorin këtë raport si një mjet në menaxhimin e HAE.

Të sigurt dhe të sigurt

Të dhënat tuaja janë të sigurta dhe të sigurta. Të gjitha të dhënat e mbledhura nga HAE TrackR aplikacioni është pronë e vetme e përdoruesit.

Ju jeni pronari i vetëm i të dhënave tuaja dhe kontrolloni se kush mund t'i qaset ato; për shembull, ju mund të ndani një raport të sulmeve dhe trajtimeve tuaja me një mjek që zgjidhni.

Asnjë reklamë

HAE TrackR është kompani dhe produkt neutral pa interesa komerciale.

HAEi është zhvilluar HAE TrackR si një mjet falas për njerëzit me HAE. HAE TrackR është neutrale për kompaninë dhe produktin, dhe të gjitha të dhënat e mbledhura nga aplikacioni janë pronë e vetme e përdoruesit dhe ndahen vetëm nëse përdoruesi vendos.

Ndani me mjekun tuaj

Regjistroni trajtimin (parandalues ​​dhe sipas kërkesës) dhe sulmet dhe ndajeni me mjekun tuaj.

HAE TrackR është një mjet që si pacientët ashtu edhe mjekët mund ta përdorin për të marrë vendime të rëndësishme për mënyrën më të mirë për të menaxhuar HAE-në tuaj. Të dhënat ndahen lehtësisht me mjekun tuaj nëse dëshironi.

Lehtë për t'u përdorur

Regjistroni trajtimet tuaja të HAE (parandaluese dhe sipas kërkesës), sulmet dhe ndikimin që HAE ka në jetën tuaj

Shikoni këto mësime të shkurtra për të parë se sa e lehtë është të përdorni HAE TrackR aplikacioni – do të vijnë më shumë për të shfaqur më shumë veçori.

Konfiguro aplikacionin në desktop dhe fillo

Si të filloni dhe të regjistroni një profil

Si të përditësoni profilin tuaj

Si të regjistroni një sulm

Si t'i shtoni një trajtim një sulmi

Si të regjistroni përmirësime në sulmin tuaj

Si të regjistroni zgjidhjen e plotë të sulmit tuaj

Si të shtoni një trajtim profilaktik

Si të shtoni ikonën e aplikacionit në ekranin bazë (iPhone dhe iPad)

Si të shtoni ikonën e aplikacionit në ekranin fillestar (Android)

Si të shtoni ikonën e aplikacionit në ekranin bazë (pa mesazh pop-up) (Android)

Filloni të përdorni HAE TrackR sot!

Shkarkoni aplikacionin

Ose skanoni me smartphone tuaj dhe filloni: