HAE TrackR në dispozicion në shumë gjuhë

Merrni kontrollin e HAE tuaj me HAE TrackR aplikacioni. Është në dispozicion në shumë gjuhë dhe ne po punojmë për gjuhë të tjera në vijim.

Zgjedhja e gjuhës tuaj të preferuar në aplikacion është shumë e lehtë: Zgjidhni gjuhën nga menyja rënëse përpara se të identifikoheni. Nëse dëshironi të ndryshoni gjuhën pasi të jeni identifikuar, kjo është gjithashtu shumë e lehtë: Shkoni te "Llogaria ime" në meny dhe zgjidhni gjuhën tuaj të preferuar.

tani për tani HAE TrackR është në dispozicion në këto gjuhë:

arab
Kinezisht (Hong Kong)
Kineze (Tajvan)
kinez
croatian
çek
danez
holandez
Albanian
finlandez
francez
georgian
gjermanisht
grek

lituanez
maqedonas
norvegjez
polonisht
portugalisht
Brazili Portugez
rumun
rusisht
serb
sllovak
Spanjisht
suedez
turk
ukrainas

A mungon gjuha juaj në listë? Kontaktoni organizatën tuaj anëtare që të mund të vazhdojmë të prezantojmë gjuhë të reja bazuar në kërkesat nga organizatat anëtare.