Сè за апликацијата HAE TrackR

Дали сте се запрашале како да ја ставите вашата ХАЕ под контрола? HAE TrackR е тука да помогне!

Развиено од колеги пациенти со ХАЕ во HAEi, HAE TrackR е лесен за употреба електронски дневник дизајниран да ги запише вашите третмани за ХАЕ (превентивни и по барање), нападите на ХАЕ и влијанието на ХАЕ врз вашиот живот и животот на вашите најблиски. HAE TrackR има и функција за потсетување, опширно известување и функции за подобра документација и персонализирани третмани.

HAE TrackR е безбедна, неутрална апликација за производи и компанија, каде што сите собрани податоци се единствена сопственост на корисникот. Само вие можете да ги споделите податоците, доколку сакате, со вашиот лекар.

HAE TrackR ви овозможува да преземете сеопфатен извештај за вашите третмани (превентивни и по барање) и нападите што ќе се користат како алатка за вас и вашиот лекар. HAE TrackR има и функција за потсетување која ќе ви помогне да запомните да го земате лекот.

Поддржано од мрежата ACARE (Центар за референтна и извонредна ангиоедем), HAE TrackR ќе го олесни управувањето со вашиот ХАЕ.

HAE TrackR строго ги штити вашите податоци и приватност и е целосно усогласен со ЕУ-GDPR.
HAE TrackR може да се пристапи од кој било уред (паметен телефон, таблет или компјутер) насекаде во светот.

Преземете ја апликацијата

Или скенирајте со вашиот паметен телефон и започнете:

Карактеристики кои се важни

Она што е посебно за HAE TrackR?

Развиено од HAEi

HAE TrackR е дизајниран и развиен од колеги пациенти со ХАЕ во HAE International.

Многумина во глобалната заедница на ХАЕ го охрабрија HAEi да развие апликација за следење на нивните третмани (превентивни и на барање), нападите и целокупната благосостојба.

Резултатот е HAE TrackR – развиен од пациенти за пациенти.

Лесен за употреба дневник

HAE TrackR е лесен за употреба електронски дневник за луѓето со ХАЕ да го следат нивниот ХАЕ.

HAE TrackR е лесен за употреба електронски дневник кој ви овозможува да внесувате, складирате и споделувате високо релевантни податоци за вашата ХАЕ со вашиот лекар.

Поддржано од ACARE

HAE TrackR е одобрена од мрежата ACARE (Центри за референтни и извонредни ангиоедеми).

HAE TrackR е одобрен од ACARE и им овозможува на корисниците да преземаат сеопфатен извештај за нивните напади и третмани. Пациентите и лекарите можат да го користат овој извештај како алатка за управување со ХАЕ.

Функција за потсетување

HAE TrackR има функција за потсетување за да ви помогне да го запомните лекот.

Примање на Потсетник за СМС за да го земате лекот: додајте го бројот на вашиот мобилен телефон на вашиот профил, додајте потсетник во планот за профилактички третман и добијте потсетник за вашиот третман преку СМС.

Споделете со вашиот лекар

Запишете го вашиот третман (превентивен и по барање) и нападите и споделете ги со вашиот лекар.

HAE TrackR е алатка што може да ја користат и пациентите и лекарите за да донесат важни одлуки за тоа како најдобро да управуваат со вашата ХАЕ. Податоците лесно се споделуваат со вашиот лекар, доколку сакате.

Персонализиран план за третман

Направете своја персонализирана листа на третмани.

HAE TrackR ви овозможува да ги изберете вашите претпочитани терапии за акутен третман.

На овој начин, ќе имате персонализирана листа на третмани.

Безбеден и сигурен

Вашите податоци се безбедни и безбедни. Сите податоци собрани од страна на HAE TrackR апликацијата е единствена сопственост на корисникот.

Вие сте единствениот сопственик на вашите податоци и контролирате кој може да пристапи до нив; на пример, можете да споделите извештај за вашите напади и третмани со лекар по ваш избор.

Подобра документација

Документирајте го вашиот третман со слики од серијата/LOT#

Кога додавате третман, сега можете да складирате подобра документација: Додајте слика од третманот!

Додаденото копче на камерата го олеснува брзото фотографирање на вашиот третман.

Нема реклами

HAE TrackR е неутрална компанија и производ без комерцијални интереси.

HAEi се разви HAE TrackR како бесплатна алатка за лица со ХАЕ. HAE TrackR е неутрален за компанијата и производ, а сите податоци што ги собира апликацијата се единствена сопственост на корисникот и се споделуваат само доколку корисникот одлучи да.

Лесен за користење

Снимете ги вашите третмани за ХАЕ (превентивни и по барање), нападите и влијанието што ХАЕ го има врз вашиот живот

Погледнете ги овие кратки упатства за да видите колку е лесно да се користи HAE TrackR апликација - ќе дојде повеќе за да се прикажат повеќе функции.

Поставете ја апликацијата на вашиот десктоп и започнете

Како да започнете и да регистрирате профил

Како да го ажурирате вашиот профил

Како да регистрирате напад

Како да додадете третман на напад

Како да регистрирате подобрувања на вашиот напад

Како да регистрирате целосна резолуција на вашиот напад

Како да додадете профилактички третман

Како да додадете икона за апликација на почетниот екран (iPhone и iPad)

Како да додадете икона за апликација на почетниот екран (Андроид)

Како да додадете икона за апликација на почетниот екран (без скокачка порака) (Андроид)

Започнете да користите HAE TrackR денес!

Преземете ја апликацијата

Или скенирајте со вашиот паметен телефон и започнете: